Hvor ofte roper du HURRA til barna dine?

Jeg skulle ønske barn hadde flere slike dager som 17. mai. Flere dager der vi feirer oss selv og er takknemlige for landet vi bor i, og hvordan vi har det. Flere dager der vi fokuserer på alt det fantastiske i livene våre.

I dag, på nasjonaldagen, kan du se på barns reaksjon når du roper Hipp Hipp Hurra. Legg merke til smilene og gleden de utstråler når vi som voksne står på sidelinjen og heier de fremover i toget.

Alle barn fortjener at vi fokuserer på deres utvikling og det som får dem fremover.Rop HURRA til dem så ofte du kan, og pass på at du roper HURRA for de fantastiske menneskene de er. Rop HURRA for de små tingene. Rop HURRA for et nydelig smil. Rop HURRA for en smittende latter. Rop HURRA når de mestrer noe. Rop HURRA når de er en god venn. Rop Hurra når de sier i fra. Rop HURRA når de gjør noe annerledes. Rop HURRA for at akkurat det barnet er ditt barn, og for all del; rop Hurra for vennene deres også. Og vil du ta helt av, så ta bølgen og sett på låten» Simply the best» mens du danser for barna dine.

Når vi roper HURRA bygger vi en sterk identitet Vi retter FOKUS på kvalitetene som får dem fremover. Vi gjør dem sterke, glade, kreative, vennlige, kloke, trygge, tillitsfulle og selvstendige. Ja, vi bidrar rett og slett til at barna våre får god kvalitet på egne tanker. Og er det en ting vi alle vet, så er det at kvalitet trumfer alt. Alltid.

Gratulerer med dagen:)

Hilsen Astrid